Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر – گروه استان‌ها: صدا و سیمای مرکز یزد اواخر سال ۱۳۵۱ به عنوان یک مرکز خبری و تقویت کننده رادیویی کار خود را آغاز کرد. اوایل سال ۱۳۵۳ نیز با اضافه شدن یک فرستنده ۵۰ کیلو وات تلویزیونی به عنوان تقویت کننده برنامه های شبکه سراسری (اول) این مرکز از حیث فنی تکمیل‌تر و به عنوان رادیو و تلویزیون محلی یزد نام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نزدیک به دو سال بعد یعنی اواخر سال ۱۳۵۵، این مرکز به طور رسمی به عنوان رادیو و تلویزیون یزد شناخته شد. توسعه اصلی این مرکز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تحقق پذیرفت، به گونه‌ای که رادیو و تلویزیون محلی هر یک با ظرفیت تولید و پخش ۲۰۰ تا ۳۰۰ ساعت برنامه، کار خود را آغاز کرد تا اینکه در مهر ماه سال ۱۳۷۵ شبکه استانی صدای مرکز یزد با ظرفیت تولید و پخش سه تا چهار هزار ساعت برنامه در سال راه‌اندازی شد.

از این تاریخ به بعد تمام تلاش دست اندرکاران رسانه بر افزایش پوشش شبکه‌های سراسری رادیو و رادیوی استانی قرار گرفت تا اینکه در سال ۱۳۸۹ با افتتاح فرستنده پرقدرت دیجیتال در استان گام مهمی در کیفیت پخش تصاویر برداشته شد.

صدا و سیمای مرکز یزد در تلاش است که پوشش دیجیتالی را به ۱۰۰ درصد برساند و این امر در حال تحقق است و در کنار آن ارتقای کیفیت سیستم پخش به HD نیز در دستور کار قرار گرفته و بودجه خوبی نیز برای این کار جذب شده است.

این سیستم تصویری از وضوح بسیار بالایی برخوردار است. کیفیت تصویر این سیستم در مقایسه با سیستم استاندارد که SD کیفیت به مراتب بالاتری دارد.

فرسودگی ساختمانی صدا و سیمای مرکز یزد

مدیرکل صدا و سیمای مرکز یزد در این زمینه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فرسودگی ساختمان و تجهیزات صدا و سیمای مرکز یزد به عنوان یکی از مراکز قدیمی استانی اظهار داشت: در سال‌های اخیر اقداماتی برای ارتقای تجهیزات انجام شده اما زیرساخت‌ها و ساختمان‌ها همچنان فرسوده و قدیمی هستند.

احمد پهلوانیان ادامه داد: در سال‌های اخیر برای به‌روز سازی تجهیزات چه از طریق کمک‌های صدا و سیما و چه کمک‌های استانی اتفاقات خوبی از جمله تامین دوربین های دیجیتال و به روز رساندن بخشی از استودیوها رقم خورده اما همه تاسیسات و ساختمان‌ها با بیش از ۴۰ سال عمر، فرسوده باقی مانده‌اند.

وی افزود: در سال ۱۳۸۷ با سفر رئیس جمهور وقت مصوبه ای برای ساخت و تکمیل ساختمان جدید مرکز مصوب و در همان سال هم مبلغی برای انجام عملیات تخصیص داده شدو به این ترتیب ساخت سایت جدید مرکز یزد کلید خورد.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز یزد گفت: این ساختمان با ۲۰ درصد پیشرفت ۱۳۸۸ بدون اعتبار مانده و رها شد اما در سال ۱۳۹۵ دوباره بودجه‌ای در قالب کمک‌های ملی و استانی به آن اختصاص یافته و پیشرفت آن به ۳۵ درصد رسید.

وی ادامه داد: سرانجام در سفر اخیر رئیس جمهور با کمک سازمان صدا و سیما در مجموع ۳۰ میلیارد تومان برای تکمیل یکی از بخش‌های این ساختمان مصوب شد زیرا برای اتمام کامل سایت، ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

پهلوانیان با بیان اینکه البته در مجموع وضع بدی در کشور نداریم، تاکید کرد: اما برای رسیدن به وضعیت مطلوب در بین مراکز، راه اندازی سایت جدید را در دستور کار قرار داده ایم چرا که ساخت این سایت مشکلات چندین دهه صدای و سیمای مرکز یزد را برطرف خواهد کرد.

وی با بیان اینکه سایت دارای یک بخش پشتیبانی و اداری و یک بخش تولیدی است، افزود: در بخش تولیدی استودیوهای تولید و پخش صدا و تولید و پخش سیما مستقر می‌شوند و استقرار بخش فنی و تدوین و سایر مراحل کامل تولید در بخش پشتیبانی و اداری خواهد بود.

مدیرکل صدا و سیمای یزد بیان کرد: در کنار آن یک سالن کنفرانس بزرگ الگو گرفته از سالن کنفرانس همایش های صدا و سیما طراحی شده است.

کامل شدن پوشش دیجیتال

مدیرکل صدا و سیمای مرکز یزد درباره وضعیت فعلی پوشش صدا و سیما و اقدامات پیش رو اظهار داشت: سال گذشته بین معاونت فنی سازمان و استاندار وقت تفاهم نامه ای امضا شد تا با سهمیه مشترک و مساوی پوشش دیجیتال در استان طی سه سال به سمت تکمیل شدن برود.

وی افزود: بر اساس این تفاهمنامه هم سال گذشته و هم امسال از استان حدود ۶۰ درصد از مبلغ تخصیص داده شد و از سوی تهران هم همین مقدار مبلغ تخصیص یافت و به سمتی می رویم که پوشش دیجیتال در شبکه ها در کل استان کامل شود.

پهلوانیان افزود: امسال حدود ۱۴ عدد ایستگاه جدید راه اندازی شده یا در حال راه اندازی است و تا پایان سال حدود ۲۰ ایستگاه جدید با ۱۰ میلیارد تومان اعتبار ایجاد می‌شود تا پوشش از ۹۹ درصد به ۱۰۰ درصد برسد.

مدیرکل صدا و سیمای یزد درباره وضعیت تجهیزات و زیرساخت‌های استان نسبت به متوسط کشوری اعلام کرد: از این نظر از متوسط کشوری بالاتر هستیم و طی سال‌های اخیر با اقدامات صورت گرفته، وضعیت مطلوبی خواهد داشت و در ادامه به سمت روستاهایی می رویم که زیر ۱۰۰ نفر جمعیت دارند چرا که روستاهای جمعیت بالاتر کاملاً پوشش داده شده است.

مدیرکل صدا و سیمای یزد اظهار داشت: اتوماسیون صدا و اتوماسیون خبر اتفاق بزرگی است که امسال و سال آینده انجام خواهد شد اما اتفاق بزرگتری که سال آینده باید به سمت آن حرکت کنیم و نیاز استان است و در بودجه ملی کمک قابل توجهی به آن تخصیص داده شده است، پخش اچ دی شبکه سیمای یزد است.

وی ادامه داد: بخشی از زیرساخت‌ها مثل میزهای تصویر و دوربین‌ها انجام شده است اما باید زیرساخت‌هایی همچون سایت جدید هم ایجاد شود تا مردم با قابلیت سیستم تصاویری با کیفیت تری را ببینند.

وضعیت رادیوی یزد

مدیرکل صدا و سیمای مرکز یزد درباره کیفیت تجهیزات رادیویی نیز اظهار داشت: استودیوهای تولید و پخش رادیو طی سالهای اخیر بازسازی و بخشی از تجهیزات به روز شد اما بخشی نیاز به به روز رسانی و نیاز به تامین اعتبار است. اگر سایت تولید مرکز راه اندازی شود همه این موارد در آن دیده شده و نیازهای رفع خواهد شد.

دستاورد سفر هیئت دولت در آذرماه امسال، برای رسانه ملی در یزد نیز اتفاقات خوبی رقم زد و مردم چشم انتظار تحقق اعتبارات این مصوبات و رفع مشکلات این بخش هستند.

کد خبر 5409981

منبع: مهر

کلیدواژه: صدا و سیمای یزد یزد بوشهر ویروس کرونا بارش برف دهه فجر آمار کرونا کرمانشاه برف و کولاک شیوع کرونا واکسن کرونا تبریز اردبیل همدان آلودگی هوا خراسان رضوی مدیرکل صدا و سیمای مرکز یزد صدا و سیمای مرکز یزد پوشش دیجیتال تولید و پخش زیرساخت ها راه اندازی سیمای یزد داده شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۳۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین ماراتن نامزد‌ها در قاب تلویزیون

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، صدا و سیمای مرکز مازندران با پخش مناظره‌های انتخاباتی و فیلم‌های تبلیغاتی چهار نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات در حوزه قائم شهر، سوادکوه، جویبار، سوادکوه شمالی و سیمرغ به استقبال انتخابات رفت

پخش فیلم تبلیغاتی ۲۰ دقیقه‌ای ۴ نامزد انتخاباتی این حوزه که از امروز آغاز شده است تا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت در ساعت‌های ۲۰/۱۱، ۳۰/۱۳، ۳۰/۱۹ و ۲۰/۲۳ روی آنتن صدا و سیمای مازندران می‌رود.
نوبت پخش فیلم‌های نامزد‌ها بر اساس حروف الفبا و بصورت چرخشی خواهد بود

سه مناظره یک ساعته نیز از این نامزد‌ها ضبط شده است که ساعت ۳۰/۲۱ پخش خواهد شد نخستین مناظره امشب، دومین مناظره یک شنبه ۱۶ اردیبهشت و سومین مناظره سه شنبه ۱۸ اردیبهشت، هر کدام از این مناظره‌ها نیز ساعت ۱۷ روز بعد بازپخش می‌شوند
صدا و سیمای مازندران تولید و پخش مناظره‌ها انتخاباتی و فیلم‌های تبلیغاتی ۴ نامزد راه یافته به دور دوم حوزه انتخابیه قائم شهر، سوادکوه، جویبار، سوادکوه شمالی و سیمرغ را رایگان انجام داده است

۴ نامزد در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در این حوزه انتخابیه برای راهیابی به بهارستان رقابت می‌کنند که ۲ نفر از آنان که بیشترین آرا را کسب کند به عنوان نمایندگان مردم در این حوزه راهی مجلس می‌شود.


مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز جمعه ۲۱ اردیبهشت همزمان با سراسر کشور در حوزه انتخابیه قائم شهر، سوادکوه، جویبار، سوادکوه شمالی و سیمرغ برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • آغاز عملیات اجرایی احداث دفترصداوسیما در سقز
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • دومین ماراتن نامزد‌ها در قاب تلویزیون
  • آغاز پخش مناظره‌های تلویزیونی انتخاباتی در صدا و سیمای فارس
  • مناظره های انتخاباتی مجلس در مازندران از فردا پخش می شود
  • سریال «ماه شرف خانم» در سیمای مرکز کردستان تولید می‌شود
  • سیمای معلم در آثار کاریکاتوریست اردبیلی
  • مهر و موم واحد‌های صنفی متخلف در رودسر
  • معرفی کامل دبی لند و هر آنچه که باید بدانید!